viernes, 7 de noviembre de 2008

SAN MARCOS 2 - LLOBEROS 3

FINS ON ARRIBARA LA RATXA DE LA FINTA I EL SPRINT?

I EL 14 ESTAVA DEMANANT UNA BURRA O VOLIA PREGUNTAR-LI QUE FALTAVA AL ARBIT?

QUAN FEM LA FOTO DE LA TEMPORA (ANTES QUE HEM LESIONE)?

6 comentarios:

Xancleta dijo...

El millor del partit el gol de la victoria soles habia que apuntar al porter que es va quedar en els braços paca munt demanant fora de joc li vaig pegar puntello de malicia pa pegarli als ous i va i piten gol, jejeje. Per cer digeuli a fede que tinc la seua ficha que la he arreplegat de afes i que en deu una cerveceta au.

Anónimo dijo...

LA COSA NO SANIMA, COM NO EN TINGUT TRUCA EL DIMENGE HA ESTAT ALGO SOSO, DOMES EL GRAN DEBUT DE CHANCLETES VA SUPERAR EL GRAN DESGAST AMB PERILL DE LESIO DEL XIQUET. LES ALTRES INCORPORACIONS DE LA BANDA DE LA MONTANYETA NO VAN CUMPLIR LES ESPECTATIVES DE LA SECRETARIA TECNICA I SIMPLEMENT EL COLBIT I JOAQUIN VAN MANTINDRE LA LINEA. ESPEREM QUE ESTA SEMANA BULLIT TINGA QUE ANARSEN TAMBE DE VIATJE PERQUE SI SANJUNTEN TOTS EIXO SERA UN DESASTRE.
ESPEREM QUE ESTA SETMANA COM EL FILIAL JUA DISABTE PER LA VESPRA EL DIUMENGE SEGUEM UNA VINTENA Y PODER MORÇAR TRANQUILS Y JUAR DOMES MITJA PART QUE ENCARA TINC AULLETES.

Anónimo dijo...

la trellectoria de la penya lloberos no pot perillar mai en la vida,despres de k el jugadors cedits al amateur este any estan comensant a aparexer,despres de vore el pase k li a fet pablet a maki sols keda dir "xapo" gracies per la vostra amavilitat. x sert parlen 2 k tenen mes futbol vist en un cap de semana k tot el ekipo en un mes jajajajaja

Anónimo dijo...

el meravellos extrem dret fixat akest any pe la penya lloberos,va comensar juant amb el casa obelix,aon no va demostrar tota la seua calitat.
ara lla el tenim plenament integrat ala plantilla,esperem k mos done mols bon resultats,per sert tenim de fer un enkesta en la pagina per a posarli el nom a akest merabellos jugador.

Anónimo dijo...

si esteu pensanto? si!!!.no tenim res millor k fer......jajajajajajajajaj

PeÑa De FuTBoL BaRRaKeRoS dijo...

Soc un jugador dels Barrakeros este fin de no mos aneu a fer una altra vegada el 7 a 1 de l´any passat jeje este any vos guanyem!!, inga molta sort i que guanye el millor.