martes, 25 de noviembre de 2008

Y SIGUE LA RACHA 0-2 I PACA CASA

PER FI EM ACONSEGUIT LO QUE TANT BUSCA EMERY (EL DEL VALENCIA) EL TINDRE UNA PLANTILLA I PER LO TANT EL EQUIP COMPENSAT.
SI LA SETMANA PASA VA SER UN DESASTRE DE MALA PLANIFICACIO PER PART DEL ENTRENADOR, ESTA ES VA POSAR LES PILES I VA ACONSEGUIR IGUALAR LES ALINEACIONS.
PER UNA PART EL XIQUET I 10 MES I PER LÁLTRA ELS KRACS, RESULTAT 0-1 Y 0-1
O SIGA QUE YA SABEM PER AON VAN ELS TIRS.



8 comentarios:

Anónimo dijo...

XE KK DEIXA EL VI I TOT EIXO I ESTA SEMANA AMANEIX PRONTE QUE EL DEIXARE JUAR PER MI DE TITULAR, A VORE SI CAMBIEM LA DINAMICA DEL EQUIP

Anónimo dijo...

tots els que se van burlar la semana pasa ja poden entendre que tota la responsabilitat es del entrenador, el señor EMERY, de esta semana no pasa que despertare a Djalminha a vore si reviscola l'equip. i ja sabeu que vol copalu per als reixos mags no? un despertador!!! Be rogets, avore si el diumenge guanyem. FORÇA LLOBEROS.

Anónimo dijo...

he oblidat les fotos d'esta setmana en el poble, vos pose elslide de la ultima victoria pa vore si s'animeu

Xancleta dijo...

Esta semana estic ascaldat del vac que em vaig arrear axina que un problema menos per al equip jejeje...pero anire a animarvos i a vore si vos guanye al truc que tinc ganetes de guanyar algo auuu...

molt dijo...

xe ja estic açi. hui no hi ha ganes de treballar, i he pensat en eskakejar-me un rato. A vore, el problema esta en l'horari dels partits. A LES DEU NO ES POT JUAR. Estan tots pensant en l'olor que ix del bar, a vore de que es el bocadillo. I de la truca ni parlem.

molt dijo...

es una llastima lo de les fotos perque em sembla que don emery te una foto un poc provocativa. aixo si que es espectacle sobre el terreny de joc

Anónimo dijo...

Yeee!!! ke este diumenge te ke fer un fret ke te ke tallar...
I el dissabte tinc campeonat de truc, ja vos explicare despres del morçar com este que guanyar un campeonat.

I sobre el partit del diumenge passat, em pareix molt be que nem deixant-mos pedre alguns partits al principi del campeonat, ke despres no volem pujar i ens costa pedre els ultims partits i aixo es nota en la federació, meu varen dir a principi de tempora cuant van vindre a ferme una oferta per a fichar en el RIVER.

Anónimo dijo...

Hola a tots, estic en tractament sicologic, les declaraçions que vaig tindre que soportar el dia del 4-3 vaen ser molt dures i encara no m'ha recuperat. Una part de les vaques sagraes del equip en vaen destroçar.
Este dissabte per la nit, ingrese el el Moli Canyar a vore si en un tractament de xoc estic a punt per al diumenge que ve.
A vore que fem. Amunt Lloberos