martes, 11 de noviembre de 2008

CAP DE SETMANA GENIAL

PER FÍ UN CRAK EN L'EQUIP.
DIRIEM CRAK A TOT JUAOR TOTALMENT INPREVISIBLE I VISIO ESPECIAL.
I PER FI ELTENIM QUINA MANERA DE JUAR, QUINA MANERA DE DESCONCERTAR AL CONTRARI, QUINA MANERA DE NO SABER PER AON VA A EIXIR. I SÍ AL FINAL ALLI ESTAVA ELL EN EL SEU 27 I PEU PER TANCAR DEFINITIVAMENT LA PARTIDA I PEGARLOS LA PRIMERA PALISA DE LA TEMPORA (ESPEREM NO SIGA LA ULTIMA) A LA BANDA DE LA MONTANYETA, QUE MENOS PRACTICAR AL TRUC ALLI FARIEN DE TOT.
ESTAVEN DESHUBICATS I SENSE SABER PER AON TIRAR, PERO TINGUENT EN CONTE QUE TENEN AL NOU FITCHAGE EN RODAMENT ES POT ENTENDRE QUE ES FALTA RODATGE.
SENSE MES MOLT BE AL SR. SANDALIETES.
I EL PARTIT DE FUTBOL? EIXO IX EN LES PENYES O MES PROP, LA TRUCA DOMES AÇI EN EL NOSTRE BLOG. AMUNT LLOBEROS
NOTA. ELS DORMILONS QUE ESPAVILEN QUE CUANT VOLDRAN IA NO PODRAN.


5 comentarios:

Anónimo dijo...

Sr.Emery el diumenge vas vore com la segon part el tridente:jalmiña,makineitor i bullit te van remontar el partit que camarena and compani el van deixar en la primera part. i aixo de juar els de la semana anterior es te que discutir que jo no malse mati per amor al arte.

Xancleta dijo...

A mi sempre man dit que 27 es von lligat, esta ven demostrat dos cametes. A la quinta de la cantera de palmer (hu dic pel forat que li van fer sense voler) el meu sentit pesame, ja li donarem cuartelillo pa vore si es tornen le cartes. El merit es de Emrery que despista molt be mentres discutiem anavem fenli la grieta a la muntanyeta i va acabar en cantera auuu la proxima semana mes....

Anónimo dijo...

Avore si este diumenge no tinc cap urgencia i puc demostrar-vos qui es el que mana al truk.
Sobre el partit de futbol ya parlarem, que el disabte en juge pasar a Semifinals del RuralCaixa de Raspall a Alcira.
Ens vegem.

Anónimo dijo...

a mi camarena i ximo em van dir que per a continuar juant els partits em tenia que deixar perdre al truc ja que el "trucaorot" podia pendre represalies contra mi

Anónimo dijo...

bullit esta semana et deixare la oportnitat de juar, con que aprofitala
a les 10 en marxuquera