lunes, 27 de diciembre de 2010

PARTIT SUSPES

Per orde del Sr Alcalde i com tenim uns juaors molt enamorats en ves dejuar el dia dels enamorats adelantem el partit a Reis per vore si estrenem les botes noves i em repasat el llibret de "juar al truc de dos maneres, pa guanyar o pa pagar"
Axina pues el PROPER 6 DE GENER A LES 8,30 del Mati es juara el Derbi Local sent este el primer partit guanyat del Any i el penultim de lliga.
Resumint LLoberos-Forn Emilia dijous dia 6 a les 8.30 polideportiu Municipal.
Bon any nou i no venleu

6 comentarios:

Fco Tercero Roselló dijo...

COBARDES!!!!

EREM 6 per a esmortzar,

COBARDES!!!

El Capitá Moro dijo...

Any nou, marcadors del truc a 0-0!!!! Noves regles per a Bollit i els seus companys: no fer la falta sino tens 33 y no trucar sense la espasa i el basto. El que avisa no es traidor, pedreu!!!!!!! Després, es que eres mà o tens molta llet, eixò son excuses inteligens. Bó, esperem que aquest proper any s'anime mes gent i pugam fer trucaes 4 a 4. Adeu!!!!!!

14 dijo...

xe esta semana a vore si putje i m'agarre, sr bullit puc?

Carlos Humberto dijo...

Hola, muy buenas, queremos informar a todos a los que les pudiera interesar de que se va a celebrar un torneo de 24H ya sea en Xeraco o en Gandia, segun el ayuntamiento. Habran diversos premios economicos, 2500€ en premios. ¡¡¡ANIMAROS!!!
NUESTRO BLOG.
http://afglasafor.blogspot.com/

penyabogarde dijo...

Ens entendrem fàcilment, amb humor, amb enginy i sense manies, fem el mateix que tú i escrivim amb entusiasme. Vine a visitar-nos. Escriu algun comentari, seguirem en contacte. La nostra adreça màgica és:

penyabogarde.blogspot.com

Unknown dijo...

Молодцы!