domingo, 7 de noviembre de 2010

DIUMENGE 7 DE NOVEMBRE

DIUMENGE NEGRE
XE QUIN MAL DIA, ESPEREM Q L'EQUIP PUGA SUPERAR EL GRAN INCONVENIENT DE PERDRE EL GRAN CANALISAOR DEL JOC. UNA ENTRA IMPRESIONANT D'ELS DOS CENTRALS Y PART DEL PORTER VAN TRENCAR DE COLP LA GRAN TEMPORA Q EL XIQUET ESTAVA REALIZANT I ARA VOREM LO DÚRA Q SERA LA RECUPERACIO.
ESTA GRAN DESGRACIA VA FER Q EL XIQUET RECAPACITARA I PER LO MENOS DONARA UNA ALEGRIA A ALGÚ. I QUI VA TINDRE PREMIT, PUES EL SR ERVIDO JUNT A RIXI Q ES VAN ENDUR L'ALEGRIA DEL DIA. ES VAM DONAR DOS CAMES I SENSE CASI VOLER ELS VAM EMPATAR A DOS I AL FINAL TENIEM MES LLIGAT PERO NO EL VAM DECLARAR PER Q PORTEN MOLT PATIT.
PER CERT BOLLIT I RIXI EL DIUMENGE A LES DEU A MARXUQUERA

3 comentarios:

Anónimo dijo...

LA CAIGUDA D'UN IMPERI ( DE PACOTILLA) Y EL COMENÇAMENT D'UNA NOVA ERA (COM DEU MANA). PER CERT ELS METGES DIUEN Q EL XIQUET TINDRA PER A DOS SETMANES PERÒ QUE HO ALLARGARAN 6 SETMANETES (PEL BE DEL EQUIP, CLAR)

PD: DEDICAT A LA PETANCA PERQUE AL TRUC JA HI HA RELLEU.

NOM: SAPSMASSABEQUISOC

el 19 bollit dijo...

QUE FORT!!NO RECONEIXER ESTE XIQUET QUE VA PERDRE AL TRUC,PERO EL MILLOR I EL QUE NO SAP ES QUE JA NO GUANYARA MOLTS DUMENGES MES. DESPRES DE NO SE QUANTS ANYS JA COMEMÇEM A PILLAR-LI ELS ENGANYS,JE JE JE JE!!!!

El Capitá Moro dijo...

Eeeeehhhhhh! Açó es un equip, com es nota la plena forma física després del almor-zar. Amb un contundent 3 a 0 guanyarem al trio format per Bollit, Ximo i Pirulí que acusaren la baixa del Xiquet que es trovaba furtant taronges a la recta de l'Acud.
Això que val? Tot!!! Això ho paga Bollit!!!!!!! La paella també.