jueves, 16 de septiembre de 2010

COMEÇA LA LLIGA

DIUMENGE DIA 19 A LES 8.30 DEL MATI EN VILLALONGA COMENÇA LA TEMPORA DE LA NOVA PEÑA LLOBEROS.
TENIM UN LOGO MOLT MES ACTUAL Y UN EQUIP QUE CADA DIA JUA MENOS AL TRUC, PERO COM TENIM GENT QUE LO QUE VOL ES GUANYAR AL FUTBOL PUES MILLOR PA ELLS I COM IO VULLC GUANYAR AL TRUC PUES MILLOR PA MI.
EL SEGUENT PARTIT ES AL CAMP B DE GANDIA EL DIA 26 DE SEPTEMBRE CONTRA ELS NOSTRES AMICS DEL BARCH.
ESTE ANY SI QUE SI FAREM TROFEU DEL TRUC PA FINAL DE TEMPORA, ANEU PRACTICANT

3 comentarios:

Trucaorot Depresiu dijo...

Comença la tempora amb tota la il'usio del mon, este any en cares noves i recuperant alguna vella gloria que ha pasat per chapa i pintura pues estava un poc tocaet (segons ell del genoll). Pero la verdadera realitat es que está prou mes mal de lo que mos pensaen, este any que a pasat pels parques minjant pipes i escoltant els pardalets ha fet que estiga algo mes lento de lo normal. Cavallers, lo que NO pot ser que despues de remontar un DOS a cero que aviem donat als novatos per que agarraren moral i tinguen totalment controla la partida en la manilla i el as de espases, va i mos fa la falta de fals.. Pero Bon Home com enfas eixo. Tot el diumenge mel e pasat en casa plorant, la primera partida de la tempora i ia estem per la cua, aguantant les chirigotes de uns i altres, per favor D.Jose repase el llibret i el Sr Sardana busques algo pa torbarse el diumenge que vé que està FORA DE LA CONVOCATORIA. Poca Vergonya teniu

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Jo mateix dijo...

Aclaracions:
1ª Es veu que estic tant trencat que uns em diuen si ja estic be del genoll, l'altre que si del turmell, l'altre si de la esquena. L'any que he estant en segon planol es perque em van operar de 2 hernies inguinals (al costat dels collons, vamos).
2ª Hi ha trucaorots que creuen que saben jugar, però el que no saben es apreciar l'art, la plasticitat de una jugada meravellosa. Es com el que veu un penalty tirat a lo Panenka i es preuocupa de si el baló ha entrat o no. Quina vulgaritat!.

El diumenge continuaré donant pinzellades del meu "savoir fer" al truc, i perdre o guanyar que més dona?