martes, 27 de julio de 2010

TEMPORA 2010- 2011

Estem preparant una nova tempora i despres del erro en la majoria de les incorporacions de la tempora pasa per part del Secretari Tecnic Sr Hervido, la Junta Directiva ha decidit per UNANIMITAT destituir (cesar en les seues funcions) al mencionat Sr. i aplicarli de sancio el convidar a una roda a tota la plantilla en la propera convocatoria de pretempora.
En vistes a la nova tempora, el antic Secretari Tecnic (o siga io) es fara carrec de supervisar les noves incorporacions i donarem preferencia a la veterania per a poder donar serietat a la penya i deixarem un poc a part la proyeccio de les noves promeses com la banda de Beckam i cia dels cuals en les festes tenen molt bona intencio, pero despres es queden dormint.
En una primera presa de contacte, el próxim día 8 de Agost a les 9 del mati farem una trobada en el futbol per parlar temes d'interes com es la nova equipacio (tenim que arreplegar totes les equipacions que tenim deixaes per ahi, per tornarles als seus propietaris originals que les van pagar), noves incorporacions (avalaes per 5 firmes de jugaors), i demes temes d'interes.
Tots els interesats tenen que acudir o deixar recao de les seues intencions, pues tenim que perfilar la base de la plantilla per la propera tempora

No hay comentarios: