miércoles, 3 de marzo de 2010

CAMPEONAT CLAUSURA

Este any i lluitant per l'integracio, les penyes han dividit la tempora en dos com fan en els paisos Sud-americans i tenim el campeonat apertura i despres el de clausura.
La penya LLOBEROS va fer un campeonat apertura molt irregular tenint que acoplar les noves incorporacions de pricipi de tempora com son "Bekam" Haiselbank"torkas"Buda"Xinet" el Xori, Jérman, etc. que volien suplir les eixides en intent de absorcio que van realitzar els nostres amics del F.Emilia via pago clausula de reciscio del Molt, Veloç, Ballaor e inclús Farinos. Pero la realitat es que sempre la vella guarda es la q te q traure les castanyes del foc, i gent com el xiquet i deu més tenen el pavello en mitat taula sense patir per el descens.
En aquesta nova etapa i despres del canvit de Delegat tenim uns altres oritzons com son no pedre cap partit mes i clasificarmos per juar el Trofeu Manolo Rayo com a colofo de tan digna tempora.
Per Tot eixo en nova entra colocarem els propers partits per a que tots estiguen sabedors i acudim una veintena per partit per vore si eixina podem arreglar una truca digna.
Amunt LLoberos

1 comentario:

el ex 3 dijo...

ja era hora que tornareu a juar...males vacances....haiselbank tindra de tornar a agrrar el ritme de competicio jeje