martes, 1 de diciembre de 2009

UN DERBY PER MOLTS ANYS


Un partit increïble, dels que se li quedara en la memòria a mes de u per diverses circumstàncies.
Va començar com un partit entre amics, alguns s’equivocava de vestidor entre rialles i bromes com es pot observar en la foto inicial amb el senyor col·legiat inclòs, en definitiva bon rotllo...pero quan el senyor col·legiat bufí el seu xiulet per a donar començament al encontre van canviar les coses.
Va ser un partit guerrer en el mig del camp, amb múltiples ocasions per als dós equips, un bon partit per a l’espectador, per als quals cal dir-los que se’ls esta molt agraït perquè va haver-hi la millor entrada de la temporada en el “Rosa Rosello” 55,500 assistents.
Com seria infinitament llarg el resum del partit, destacarem a 2 jugadors que mereixen ser de menció en este Derby.
U, no sabem si va ser pel seu passat en el “Forn d'Emilia”, la seua amistat amb els seus davanters, però provocà 2 penals (després diuen de Bruno Saltor), un en la primera part i per si no fóra poc, un altre en la segona, en el qual s’excuse dient: “ no se que a passat”, pues res! mes descarat que Ángel la setmana passada, imagineu-vos que li furtà el remat de cap al seu feroç davanter de mes de 2 metres. Però no passa res, va sorgir del seu cau “SUPER-COPALU”, en el primer penal va fer menció del seu nom, perquè va volar cap al seu pal dreta i parà una potent tir que anava ajustat a la base del pal dret, una gran parada!!! En el segon penal, no va tindre problema, s’interessà mes a amagar bé el paquet de tabac darrere del pal, que saber qui executava el penal, el tio estava segur, i tranquil·lament va detindre el segon penal.
El resultat final 0-0 vos ho vaig dir, increïble.
Després d’una dutxa fresqueta, algun mes fresqueta que un altre, vam esmorzar en el futbol, veient la segona encontre que es disputa a les 10:00 hores, bé..., vam esmorzar.
La trucada va ser el millor el retorn del Moret de Cais, amb el seu millor deixeble Djalminya i Vicent (Coligiado N.1 Zona La Llecuna), contra el Sargento que es quede sol, sense les seues criatures de la setmana anterior i va haver d’agafar a una granera i un recollidor perquè jugaren amb el, però així i tot es dispute una bona partida.
És comunica que la setmana que ve és juga la “Copa d’A.F.E.S” i com nosaltres de copes anem sobrats, i el que interessa és fer com que patim realment en nadal, és proposa alçar un debat per a fer algun encontre/esmorzar/dinar/sopar, perquè crec que no juguem fins a l’any que ve.
Si no és així Sr. Emery, faça-ho saber, gràcies.

6 comentarios:

14 dijo...

lo que no pot ser es que bullit faja dos penals i la setmana que ve jue de titular, pareix que estiga dedicantse a juar a basquet

tan be k naem dijo...

qui a fet esta cronica...nia pa matarlo..mira que dir k ue va juar en un palo i un recojedor.si el roin de la paritda era(david)piruli.jo i ferran som el k li vam menjar la moral el senyor emeri.per a podar donarli la estocada final en la ultima cama. tan be k naem...no tornarem a juar en el segento....

el ex 3 dijo...

per cert el partit impresionanat.molt disputat la veritat.el millor copalu.si no dic aço em posa a netejar el aseoss jeje

el 32 dijo...

LA FALTA

Sargento dijo...

Com esta el tema Dinaeta...

bullit dijo...

les faltes totes meues a partirr d'ara, y paseumela al peu q jo distribuire el joc com xavi pero en l'esquerre.
el diumenge a les 8.30 en marxuquera,lo tienes claro general?