martes, 16 de diciembre de 2008

QUINA MERDA DE MATI

Lo que no pot ser no pot ser.
Si mos alsem a juar a Futbol, no es prou que no tinguem rival, si ells es dormen pues be. pero mosatros en de disputar el patit per estar en condicions de fer un bon morçar i despues lo que toque. Lo que NO pot ser es no juar pq tenim fret i despues voler cumplir. No es val la pena comentar res pq es com si no verem juat pue estava totalment fora de contexte. ¿Algun diumenje io me alsat per nar a juar al truc sense el futbol? pues no. Pero lo realment trist es PEP que en pense que encara no sa despertat, alli estava sentat mirant les cartes sense voreles i avant. Eixina no anem.
SI VOLEU YA PODEU ANANT ORGANIZANT ALGUN DINARET PAL 28 PER EIXAMPLE.
ARA EL SARGENTO I MOLT QUE SON ELS Q MES CAIXQUEN ¿AON ESTAN ELS DIUMENGES?

10 comentarios:

Anónimo dijo...

El dissabte vaig tindre un problema en la barra de algun bar, i el diumenge el coixi en va agafar i no se el perke, no en va deixar nar.
Aixina ke este diumenge, estare el primer de tots al partit, a les 8 a marxukera, no?

Anónimo dijo...

Ke es lo ke va passar en el partit?

Xancleta dijo...

Emeri jo el diumentge si que vaig juagar al futbol de fet vaig fer un hat trik....I aixo que men vaig anara de bufera el disabte aixa que les escuses pa les dones cuan arribes bufat jejeje...

molt dijo...

home jo, com ja sabeu, soc una persona molt ocupada, i tinc molt de compromis. Vaig tindre un dinar prou complet i ........ pues aixo.

molt dijo...

jo quedare en el sargento i anirem anant. A MARXUQUERA.

molt dijo...

el diumenge parlarem del dinar perque a mi el 28 no em ve be, tinc que arreplegar les estrenes.

Anónimo dijo...

VAJA CAGAMANDURRIES DE PENYA, EN LA VIDA HAVIA VIST DESVESTIRSE LA ROBA DE JUAR I TORNARSE A POSAR LA DE MUDAR SENSE SUAR. LO MILLOR DE LA PAXANGA ES KE SEMPRE ME TOCA EL MEDIATIC DE LA PENYA A LA MEUA PART. En quant al sargento que desistixca de juar i que agarre la camara de grabar, i molt sentinto en el alma no as segut un bon fixatge,els dumenges de mati no es lo teu.FORÇA LLOBEROS!!!

Anónimo dijo...

YE BULLIT, ESTAS CLAVANTE EN CAMISA DE ......
NO SAPS EN KI ESTAS PARLANT.
EL DIA QUE AGAFE LA CAMARA DE VIDEO (KE TENS QUE REGALARME PER A REYS), EL FARE UN REPORTATGE I PODRAS COMPROVAR PER LA TEUA PROPIA VISTA (O PARPALLA, KE ES LO KE TREBALLA)KE JUGANT AL FUTBOL NO EU FAS MAL DEL TOT, PERO QUE AL TRUCK ESTAS FORA LLOC, DEL BANQUILLO I DE LA GRADERIA.

Xancleta dijo...

Herbido cojones que jo man recorde cuan mos antrenaba un tal Franco el de bigot que jo em posaba la roba pa jugar a la petanca, que el tio no em deixaba ni calfar per si em fea ilusions de jugar mira si he tingut una infancia dificil (per cert una vega li vaig pegar una caira al llom que ancara san recorda de mi cuan en veu, cambia de acera)....i la moral que he tinc ancara pa alçarme tots els diumentges a jugar (o a intentaro) jejeje. FORÇA LLOBEROS COSTIPATS I TOT...

Anónimo dijo...

jo no se si anire esta cap de setmana a jugar.el motiu es k tink sopar de empresa.i tink un mal record de un sopar k vaig tindre l'any passat i despres vaig nar a jugar.i vaig acavar fent u entrador nou al camp de futbol.xo si pille un taxi k em porte directe al camp alomillor masome i tot.encara k siga a animar.
x cert.mireu la cara de taxa k fa en la foto.no em digau k no seria un bon fixatxe per al any k be.jajajajajaja