lunes, 22 de septiembre de 2008

PROYECTES GRAFICS 1 LLOBEROS 5

BO COMENÇEM NOVA JUA, EL CANTAOR COPALU NO TE ESPERA I YA VA COMENTANT EN EL PARTIT PASAT LO DE ESTE. XE TIN PASENSIA, XE.
IA SE QUE KARL LEWIS ERA MORENET, I PER EIXO PODEN DIFERENCIARMOS PQ SI NO CUANT AGARRE VELOCITAT NI AN MOLT QUE EN DIEN MORENET DE CAIS PER QUE NO SABIAN BEN BE QUIN DELS DOS ERA. ESTE COMENTARI ES PER SEGUIRLI LA CORRENT UN POC AL SR COPALU PQ LO MEU ES LO MEU.
"DOS JORNAES DEL CAMPEONAT,I ANEM LIDERS", LA SEMANA PASA DEIXAREM SABATERA ALS DELANTERS I ESTA PER FER EMOCIO VAN DONAR DOS CAMES I DESPUES 11 BONES, QUE MES PODEM FER, AL FINAL LA DONA MAGISTRAL EN 27 I PEU ENS VAM ENDUR ELS TRES PUNTS I EL SEGUIR INVICTES.
ALA QUI NO ESTIGA CONFORME QUE TIRE LLENYA AL BOMBO.
BONA NIT

21 comentarios:

Anónimo dijo...

per a destacar lo millor del partit apart de la pallisa y la lliso de futbol, el bocata de sepia ala brasa que es va fotre boloi en pic y tot y la super risa de despres........ sense comentaris,tambe entra en lo millor del partit la carrera del xiquet pareixia que nava a camara lenta pero com sabiem que no arribaria el vam animar per el esfors que va fer despres tot era renegar pero be ell en la seua salsa...

Anónimo dijo...

Per al Xiquet de Cais, "el hijo del viento", per lo vist açí cada un comenta lo que li interesa i el que no ho omiteix, ja que no veig que s´haja mencionat la truca de després de la paella en la que els "invictes", despres de una partida emocionant jugant-se la última pedra al envit, van deixar de ser-ho.Pero be pot ser que el xiquet estaguera desorientat deprés de la carrera que es va pegar.

Anónimo dijo...

Xe, que m´ha engañat el de dalt soc JO. Per cert repecre a mi, hatrik y les dos trucaes guanyades, !!! ESPECTACULAR !!!.

Anónimo dijo...

Hala, comença la setmana i ja estic ahi en la cresta de la ola, destacant .

Anónimo dijo...

Desde la pelicula "Carros de fuego" no havia vist mai una carrera tan en "camara lenta" com la del xiquet del diumenge, i aixo que no l'acaçava ningu, ell soletes ho va fer tot.

Anónimo dijo...

estic RECOPILANT DATOS PA CONTESTAR A TOTS DE COLP, O EN TOTA LA SEMANA NO FARE FAENA.
IA TINDREU CONTESTACIO

Anónimo dijo...

fa 2 semanes a sarnacho despues va ser copalu ara li toca al xiket.en este ekip no es pot fer ningun fallo.enseguida les critikes el cauen damunt(nia mes presio k en el amateur)...ja eu krek ja.jajajaja

molt dijo...

UNAI tenia an as en la manega, per aixo va guanyar la 1 truca,(va repartir ell les cartes). Menos mal que sempre disfrutem de bon ambient.

molt dijo...

Deu ser hora de fer un concurs de risses, per que açi hi ha gent que te molta projeccio artistica.

molt dijo...

Xiquet no façes tanta faena que despues arriba el diumenge i ja saps lo que passa. " AIGUA PER FAVOR" .............no puedo no puedo.

Anónimo dijo...

Si hi ha concurs de risses, m'agradaria participar, crec que tinc possibilitats de guanyar,faria mes bon paper que jugant a futbol.

Anónimo dijo...

bullit el diumenge no fa falta que vingues, bueno si vols jugar de lateral

Xancleta dijo...

Bon dia em presente, soc el desatre de fichaje estrella de la temporada, cosa que no se si es bona o mala per lo vist, cuan mes roin es uno en este equip millor, dona mes joc.....Bueno per Usain Bolt alias "Xiquet", desde les olimpies que no habien vist una aceleracio tant impresionant seguix axina, que te queden tres añets i pico i el recor del mon total son 9,69. Per a Molt que tira les cames al truc que donen gust en 11 x 10 no mires les cartes, pa que, anvide truque i ja vorem.....Menos mal que va portar a la dona que ne guanya alguna que si nos....En fi jo lesionat pa una mesaeta aixina no done tema de conversacio jejeje...

Anónimo dijo...

Be, vec que la cosa sa calmat, i poc a poc aneu reconeguent el que sap i el que no sap. Io se juar molt pero no correr eixina que de ui en avant,tots els balons al peu.
i a correr el municipal o xangleta que sera presentat en un crucero com el pivot del pamesa. (No penseu en tirarlo al mar, que alli estara sepieta arreplegantne pa la próxima paella).

Anónimo dijo...

Parlem del truc. Joaquin (ximet)de ui en avant, que no el vas donar conter? li donem a la animaora del equip 30 en la manilla i un tres pa animarla i que vinguera tots els matins a animarmos i vas tu i traus un 5 i un 6 (riduculs) i fas 31, que poca vergonya eixo a la teua dona no liu verem fet mai, la verem deixa guanyar, pero en disimulo dos cames a dos 11 per 11 bones i la sort es la que mana, sobretot despues de una gran paella (gentileza des sr. sepieta i supervisa pel sr. Molt (poquet)qu ara despres parlarem) per que antes de la paella res de sort el que sap arreplega el lligat i san sacabat. O siga com dia fa uns dies anem liders.

Anónimo dijo...

LA PAELLA.. EIXA GRAN DESCONEGUDA.
LA PAELLA DEL DIUMENGE VA SER GENTILEÇA DEL SR. SEPIETA QUE NO VA VOLER COBRAR LO QUE LI HAVIA COSTAT TOT EL CORRUATGE, CARN, ARROS,ETC O SIGA TOT LO QUE DUIA LA PAELLA. DAMUNT NO VA JUAR AL FUTBOL PER ESTAR DESCANSAT PA FERLA, NO VA JUAR AL TRUC PA NO CARREGARSE Y DESPUES CUANT VAM PAGAR (10 € CADA HOME) QUE ES LO QUE IO VAIG DEMANAR ELL TAMBE ELS VA PAGAR. TOTS CONEGUEM A RAFA I NO EU DIC PA FERLI PROPAGANDA SI NO PA QUE ES SEPIA (VULLC DIR SAPIA) I PUNTO.
EREM 13 HOMENS DINANT I ES VAN REPLEGAR 130€ EL GASTO QUE VAM FER EN EL BAR BEGUDA, CAFES, SAMORRA, ETC PUJAVA 75€ I DE GASTO DE LOCAL CAIRES, CUBERTS, I NETEJA EN GENERAL ENS VAN COBRAR 50€ TOTAL GASTO PAELLA 125€ SOBREN 5 PA LA PENYA COM INGRES EXTRAORDINARI, GRACIES AL SR. SEPIETA.
FINS A LALTRA QU LA ORGANITÇAREM ALGO MILLOR

Anónimo dijo...

Ja sabeu que el videograbaor de la penya,enguany no esta per la labor de vindre als partits a grabar i fer fotos, aixi que, ki crega que ho fa millor fora del camp que dins, ara te la oportunitat de triunfar, jo personalment aconseje al meu amic i estimat Sargento Xustero. Bo rogets, ens vegem el diumenge, i aneu en peus de plom de no fer ninguna empastra que ja sabeu com les gasta la web.

Anónimo dijo...

Be, esta setmana no hi ha lliga (per la fira de Gandia, ja veus), i el mister no ha programat ningun partit (crec que esta fent carrera continua i sprints per a millorar la seua velocitat), pero el dia 9 d'Octubre juguem al Rois de Corella a les 8'30 (si el meu informador, o siga, el meu cunyat, i la meua memoria no m'enganya) el partit que ens tocaria jugar en festes.
Ah, vullc donar-li anims a Castanya, que no va poder assistir al dia gran (el de la paella), degut a un incident en la moto que va tindre el dia abans. Espere que es recupere prompte que si es fa el concurs de risses este també farà bon paper.

Anónimo dijo...

Tan gran carrera no podia passar desapersebuda, tinc la prova de que el dia de la "gran esprintà" hi havia algu mes mirant. Els busca cracs estaven alli, pense que es el Chelsi que va darrere d'ell. Si algu m'explica com enviar la foto, l'enviare al blog.

Anónimo dijo...

Esta vesprada partida raspall al trinquet de la Reprimala.
a les 4,30.
El General i Comba
&
Pego

a les 5,30.
Rocher II i Gomaris
&
Alcira

Pdt:
Bullit Kbró, tiraria les fotos encantat, pero la del inicial no eixiria mai. I damunt un dia ke vaig portar la camara, no va tornar a casa.
Dema no es juga, no?

Xancleta dijo...

fghxfghh