domingo, 14 de septiembre de 2008

LLOBEROS 4 BARX 1

ASI LA PRIMERA CONVOCATORIA DE LA LLIGA


ELS HEM TORNAT LA GOLEJA DEL L'ANY PASSAT, AMB UN HAT TRICK DE LA FINTA I L'SPRINT, UNS GRANS PORTERS, PERO UN D'ELL EN ALGUNS MOMENTS PAREIX NINO BRAVO, UN EQUIP D'EIXIDA QUE CANSA ALS CONTRARIS PER A QUE ELS DE LA SEGONA PART REMATEN (XIQUET ALGU DIU QUE HEU FAS APOSTES). DE LA TRUCA JOAQUIN DIU QUE S'HA DEIXAT "PERDRE" CONTRA CARRIL I EL XIQUET, ....
RECORDEM QUE EL DIUMENGE HI HA DINAR. FARA LA PAELLA EL SEPIETA O ENCARA NO ESTEM EN EPOCA DE PESCAR?

39 comentarios:

Anónimo dijo...

be rogets be, el millor de la semana es el partidet del diumenge encara que jugar a les 10 ens fot el esmorzar. Unai, on es pot vore la clasificasio? i no se t´oblide posar on juguem el proxim partit. Que grandes somos. Amunt lloberos!

molt dijo...

hay que joderse. no deixeu guanyar al xiquet al truc que despues es posa insoportable.

Anónimo dijo...

Trankil Molt, ke el diumenge ke ve nia una paelleta, i aixo vol dir ke niauran moltes partides al truk, i trobe ke el xiquet tindra ke demostrar algo mes, perke si no li tocara escurar-la.

Anónimo dijo...

Les cinc cosses escollides com a determinants del partit han estat be, pero crec que el concert en directe en tot i guitarra del porter s'emporta la palma. Detalls deixos son els que cada dia fan que m'agrade mes este grup d'amics. Amunt Lloberos.

Anónimo dijo...

tanbe k naem .em pense k em perdre la primera dinaeta de la penya.xk tenim partit en l'amateur.xo ancara no se a kin hora juarem.espere k sga tart.k una paelleta de ixes no es menja tots els dies.i la companyia meins ancara.jejee

molt dijo...

ara va de bo. la gent ja s´ha posat les piles i participa mes. la PAELLA reactivara els anims

molt dijo...

a quina hora juem? i on?

Anónimo dijo...

A LES 10 EN MARXUKERA DIGUELIU A BULLIT

pipo dijo...

edeu enguañ que no se si podre estar yo farem les paelles de esta tempora i la pasa ke no ne vam fer kasi.......

pipo dijo...

copalu makina man dit ke eres polivalent.... a mes de juar en la peña enguañ tas apuntat a lamater y damunt tas fet cantautor....joder ke makina ante la crisis tot es bo.....

pipo dijo...

ye el mes prop lanfet de pago ara o ke? algú sap algo?

pipo dijo...

ye bullit deixa descriure en anonimo i registrat en un atre nom o algo.....

Anónimo dijo...

La meva dona i jo tambe ens apuntem a la paella, i despres, a ballar que m'an dit que ve un cantant molt bo.

Anónimo dijo...

copalu.al atra torna a traure noms.jajjaja.ara van tots a per tu.xo la veritat k va ser una canta profesional.en un puertaaaaaa!!!! mogollo profesional.jajajajaj tanbe k naesss.....

molt dijo...

hostya COPALU no se que vas fer pero el porten fregit. No esta en video?..... Bo si no vec esta a l´altra sera.

molt dijo...

Hervido collons que te se veu el plumero "anonimo", jjejejee.

Anónimo dijo...

soc el millor passeumeles totes i yo fare anar al ekip

Anónimo dijo...

bona nit xicons, Vec que sau posat les piles i la web torna a estar caldejaeta.
Com be sabeu la tempora a començat i despres de tantes proves i donar pasteta a familiars i amics. El equip arrasa, dos a sero sabatera i paca casa. La delantera magica (joaquin i castanya)an caigut estrepitosament front a la calitat i posisionalitat de carril i el xiquet. Cuant va de bó va de bó.
hasta despues de la paella no vullc que tornem a traure el tema per no castigar sicologicament a estos grans ...(delanters) per que de lo altre res de res.
Tambe cal dir que la estrategia del diumenge va estar impresionant. la semana pasa, els ballem una sardana, en esta presentem al gran cantaautor(per que ningu mes pot inventarseu)Sr. Copalu i cuant els tenim torbats traguem lárma secreta, que tenia demanat el bocadillo pa morçar, els despista i joaquinet en làjuda del xiquet els peguen un repas els en fan tres mes i a les duches.
NOTA. XE NO FIRMEU COM ANONIMO QUE PERD LA GRASIA.

bullit dijo...

anonimo ha desaparegut... ara ja sabeu qui soc... ens vegem en marxuquera....

Anónimo dijo...

Be, xiquet que sapigues que esta semana no tindras tanta sort. La semana pasada els davanters van tindre molt de desgast durant el partit i van aplegar a la truca desfondats i ahí va estar la clau de la partida, pero esta semana com que tenim la paelleta per a recuperarmos les tornes podem girarse.

Anónimo dijo...

per culpa de Copalu ningu s'enrecorda de la juga decisiva del partit, la trompà al cap al altre porter. Després d'aço el pobre no sabia per on li venien els balons.
Espe per al diumenge alguns contrincants d'identitat que superen la maestria del xiquet dirigint el joc i la serietat de carril aguantant les cartes.

molt dijo...

mare meua els trucaoricos estos de "manillar catxo" ja seu han cregut. Ara vorem qui els aguanta la tonteria.Pareix ser que de les derrotes amargues no s´en recorden

copalu dijo...

ey ya estic asi per poder opinar, no men recordava de la contraseña, tranquils que este diumenje portare la guitarra a vore qui se la emporta asta el diumenje que be. guapets menos mal que vaix dels palos hi ha cantitat de carn, per poder ocupar porteria, cuant mes tros millor

copalu dijo...

de totes maneres lo que hi ha es calitat vaix dels palos, no com altres que fan actuacions mentres el contrari almorza y torna, y el sardanacho encara no sa desenrredat les cames jajaja quin crac. y com trau de banda??? aixo si te merit..... anim nacho algu el contratara

copalu dijo...

molt yo com a secretari el dic, tu prepara la paella que mosatros ens encarregem da nar pegarlos una pallisa y tornar a dinar....

Anónimo dijo...

LA PAELLA ES PA 25, Y HASTA EL DISAPTE PEL MATI ADMITIM GENT Q SA APUNTE, PQ SI NO NO SABEM AON ESTEM.

Anónimo dijo...

He ami apuntamen 2 emery i señora

Anónimo dijo...

TAMBE CONTEU EN MI.LA MEU NOVIA NO VINDRA K TE DE ESTUDIAR.JAJAJAJAJA

copalu dijo...

COPALU 1 MENU. PERQUE PER LA VESPRA TINC PARTIT Y MEN VAIX CORRENT

Anónimo dijo...

Pep, la jefa i les dos pelailles tambe anirem a la convocatoria. Molt, no tindreu eixe mal cor de guanyarme al truc estant les meues xiquetes ? (jeje joc sicologic)

Anónimo dijo...

JO COM COPALU, BULLIT TU HAS DE PORTAR A LA DONA SINO JA HO SAPS
COLBIT UN MENU

Anónimo dijo...

El cunyao o siga Mestrico amb la familia s'encera, ara que ell a soles ja fa faena

Anónimo dijo...

Can I go to paella valenciana?

molt dijo...

porteu un xorisset baix del braç per si de cas. ultimament tinc el paladar estropejat. I el pols debil...... PEP si esta la dona millor, aixi sabra l´home que te. que arribaras a casa i sempre dius que has guanyat.

molt dijo...

a MADONNA que li passa. NO SAP PARLAR?................ LLEVAT AIXO DE LA BOCA COXINA

Anónimo dijo...

Veguent la foto de la plantilla (Devololor) els rivals es deuen cagar per la pata de baix.

El meu Pepito "Beckembauer" Carrill si portara el monyo més llarguet en confundirien en Arias.

I el meu Willy ??????. Arribarà tots els diumenges de matí a jugar en la cabota oliosa. El rei de Coco Loco !!

Anónimo dijo...

Per favor, no li voteu mes al Boloi que ja dona prou la nota dins del camp, no li fa falta que vatja destacant tambe fora.

copalu dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

yeee.. equipo nia paelleta o que ami no ma avisat el peke pa ajudarlo pero be de totes maneres conteu en mi y en vanessa (moni)